Kerry Hyndman is een Schotse illustrator, grafisch ontwerper en kaartenmaker. Studeerde van 2004 tot 2008 BA, Fine Art aan de Newcastle University en van 2009 tot 2010 Masters, Illustration aan de Kingston University te Londen.

Ze heeft eerder gewerkt als universitair hoofddocent Illustratie aan Goldsmiths University.

Ze produceert een breed scala aan illustraties voor commerciële, reclame- en redactionele klanten, maar ook illustraties voor uitgeverijen en kinderboeken. Haar eerste twee kinderboeken verschenen in 2016: Coming Home van Michael Morpurgo en Survivors van David Long, gevolgd door Heroes en Rescue in dezelfde serie.

Survivors won de Blue Peter Book Award 2017, wat betekende dat ze naast een korte verschijning op de televisie nu de trotse eigenaar is van een langbegeerde Blue Peter Badge! In 2022 won ze een V&A illustratieprijs voor haar boekomslag van The Rich House van Stella Gibbon.

Ze woont momenteel aan de westkust van Schotland. Als ze geen foto's maakt, geniet Kerry van snowboarden, klimmen, dingen slaan met rackets, zwemmen, fietsen en van paddleboards vallen in de prachtige Schotse meren en bergen rondom haar huis.