Martin Stewart is een Schotse schrijver, bekend om zijn meeslepende verhalen en levendige personages. Hij groeide op in Glasgow, Schotland, waar hij zijn liefde voor verhalen en boeken ontwikkelde. Na zijn studie Engels aan de Universiteit van St. Andrews, begon Stewart zijn carrière in de uitgeverswereld.

Zijn debuutroman, Riverkeep, werd gepubliceerd in 2016 en werd met lof ontvangen door critici en lezers wereldwijd. Het boek volgt het verhaal van een jonge schipperszoon genaamd Wulliam, die gedwongen wordt de magische wezens van de rivier te confronteren om zijn vader te redden. Het werd bekroond met verschillende prijzen en vestigde Stewarts reputatie als een talentvolle verhalenverteller.

Stewart's tweede roman, The Sacrifice Box, werd uitgebracht in 2017 en werd eveneens goed ontvangen. Het is een bovennatuurlijke thriller die zich afspeelt in een afgelegen Schots dorpje, waar een groep tieners een eeuwenoud ritueel uitvoert dat onvoorziene gevolgen heeft.

Met zijn kenmerkende mix van spanning, mysterie en diepgaande personages heeft Martin Stewart zich gevestigd als een opkomende ster in de wereld van de young adult fiction. Zijn werk wordt geprezen om zijn originaliteit, scherpe observaties en meeslepende vertelstijl.

Martin Stewart blijft nieuwe verhalen creëren en heeft een trouwe schare fans die uitkijken naar zijn toekomstige werken. Met zijn unieke stem en levendige verbeelding zal hij ongetwijfeld nog vele boeken schrijven die lezers over de hele wereld zullen boeien.