Geboren te Amsterdam, Noord-Holland. Arthur Haas is een Nederlandse freelance Concept Artist, kunstenaar en illustrator. Studeerde fotografie aan de Kunstacademie van Den Haag. Hij is gespecialiseerd in landschapsschilderkunst, omgevingsontwerp en conceptkunst voor de entertainmentindustrie. Arthur werkt als freelancekunstenaar voor grote Hollywood-filmstudio's en internationale boekuitgevers en verkoopt originele kunstwerken online en in galerijen.

In het begin was de kloof tussen wat hij in zijn hoofd had gezien en wat er uit zijn handen kwam enorm. Maar hij was gedreven, geobsedeerd zelfs en ploegde door en langzaam werd dat gat steeds kleiner. Op een gegeven moment wendde hij zich tot digitale kunst als een snellere manier om afbeeldingen neer te zetten. Tegenwoordig doet hij beide omdat elk medium zijn voordelen heeft.

In 1994, na twee jaar fotografie te hebben gestudeerd, ontdekte Arthur de schilderkunst en sindsdien leert hij zichzelf het vak. Hij heeft diverse succesvolle tentoonstellingen gehad in Amsterdam. Sinds 2000 combineert Arthur digitaal en traditioneel schilderen. Sinds 2010 werkt hij als freelancer. Hij doet ook illustratiewerk voor boekomslagen en concept art voor film. Hij woont en werkt momenteel in Amsterdam en is getrouwd met Ishana Sayag.